Veelgestelde vragen💬

Een silent disco houden is makkelijker dan veel mensen denken. Toch snappen wij dat er veel vragen bij je op kunnen komen. Hieronder vind je de meest gestelde vragen die wij ontvangen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en dan geven wij het antwoord op al jouw vragen!

Vragen over de muziek🎧

1. Leveren jullie de muziek voor onze silent disco?🎶
Iedereen heeft zijn of haar eigen muzieksmaak en daarom kunnen wij dit niet voor jullie bepalen. Voor het meeste feestplezier kunnen jullie daarom zelf het beste zorgen. Niemand heeft zo’n goede muzieksmaak als jij en je vriend(in)en toch?

2. Kan ik gewoon de muziek van mijn telefoon/laptop afspelen?📱
Dat kan zeker, met de geleverde kabels kan elke telefoon verbonden worden. Zowel een Android telefoon als een Iphone, ideaal. 

3. Welke muziek kunnen we dan luisteren tijdens ons feest?🎹
In principe kun je alle muziek luisteren die je maar wilt. Wij raden je aan om of zelf een Spotify-lijst samen te stellen óf een van de vele mixtapes op SoundCloud te gebruiken. Maar je kunt ook YouTube gebruiken, kortom voldoende mogelijkheden!

Silent Disco de Kempen Reusel

Vragen over de techniek⚙️

1. Waarom hoor ik links of rechts niet het juiste geluid?🔇
Controleer of de aansluitingen die verbonden zijn aan de zender en telefoon/tablet/laptop goed ingeplugd zijn. Vaak zorgt het hoesje van je telefoon ervoor dat de kabel nét niet ver genoeg ingeplugd kan worden. Haal dan het hoesje eraf, waarschijnlijk lukt het nu wel!

2. Hoeveel zenders heb ik nodig voor onze silent disco?💭
Dit hangt volledig van jullie feestje af. Wil je graag meerdere kanalen kunnen luisteren? Dan heb je meerdere zenders nodig. Het is mogelijk om een silent disco te houden met maar één zender. Dit betekent echter ook dat je maar naar een kanaal kunt luisteren. Wij raden daarom altijd drie zenders aan voor het maximale feestplezier!

3. Wat is het bereik van een zender/koptelefoon?🧭
De koptelefoons hebben een bereik van maar liefst 100 meter. Zorg ervoor dat de zenders op een juiste plek staan op jouw feest en dan heb jij overal bereik!

4. Heb je WiFi nodig tijdens het feest?📡
Voor het ontvangen van de muziek heb je geen WiFi nodig. LET OP: Wel moet je er dan voor zorgen dat je jouw Spotify-lijst of andere muziek dan gedownload hebt. 

5. Zijn de koptelefoons waterdicht?💦
Nee, de koptelefoons  zijn absoluut niet waterdicht. Enkele spetters van een drankje kan geen kwaad, maar een ware schuimparty houden zal niet lukken.

Vragen over jouw bestelling📦

1. Help, ons feest gaat onverwachts toch niet door kunnen we nog annuleren?
De reden waarom het feest niet doorgaat zal waarschijnlijk niet prettig zijn. Daarom kijken wij in overleg met jullie wat de beste oplossing is. Wanneer dit het geval is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

2. Wanneer kan ik mijn bestelling ophalen en terugbrengen?🕙
Wanneer je jouw bestelling definitief doorgeeft zie je in het formulier dat je een tijd voor het ophalen in kunt vullen. Voor het terugbrengen kun je dit afspreken wanneer je de koptelefoons ophaalt. 

3. Is het mogelijk om te pinnen?💳
Ja, dit is zeker mogelijk. Je kunt namelijk zowel met pin als contant betalen. 

Silent Disco de Kempen

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons en dan beantwoorden wij al jouw vragen!